دوستان یه سوال که پدری قبل فوتش زن صیغه ای گرفته و سه دونگ از خونرو که قولنامه ای بوده رو بنام زن صیغه ایش کرده میشه برگردوندش؟ نظر من اینه میشه ولی بستگی داره قولنامه به چه صورت نوشته شده دستی باشع یا موقع که بیمار بوده یا طبق ماده ۸۰۵ قانون مدنی، اگر هبه در زمان حیات کامل شده باشه، بعد از فوت پدر ورثه نمیتونن صرفاً به دلیل اینکه از این بخشش user1232 هستند، از آن رجوع کنند. ولی اگر انتقال از اساس ایراد قانونی داشته باشه، امکان طرح دعوا وجود دار
۲ پاسخ
user3576
سلام درود
به تظر بنده امکان پیگیری و حتی ابطال انتقال داره وجود داره ، اما ابتدا باید مشخص بشه ،قرارداددر قالب بیع تنظیم شده یا هبه ، اگر هبه باشه تحقق و قبول و قبض و شرایط ماده ۷۹۸ و همچنین ماده ۸۰۵قانون مدنی اهمیت داره ،و از طرفی باید بررسی بشه قولنامه عادی چه مفادی داره ،ایا قولنامه صوری بوده یا واقعی ،چندین نکته هم وجود داره که باید قولنامه بررسی بشه ،
user9225
دقیقا همینطوره
ممنون از پاسخگوییتون
#سوال_پدری_فوتش_زن_صیغه_ای_گرفته_و#داره#قولنامه#ماده#وجود#هبه
نیاز به ثبت نام و خدمات اینترنتی دارید؟ تماس بگیرید09991508080